Events

Tijn en Binkie Touber :: Timebender LiveStream Experience

Tijn Touber Timebender Experience HeartFire.nl 1 juni 2020 Stadsparadijs Haarlem
Join Us
  • Date: 1 juni 2020
  • Time: 20:30
  • Location: A HeartFire LiveStream Experience from Het Stadsparadijs
  • Venue: Tijn en Binkie Touber :: Timebender Experience

Tijn en Binkie Touber :: Timebender LiveStream Experience

Time Bender LiveStream Experience

met Tijn Touber en Binkie Touber
1 Juni 2020 | 20:30 – 21:45 uur
Streamed Live vanuit Het Stadsparadijs in Haarlem

In verband met de Covid-beperkingen kunnen zijn er slechts 25 tickets voor de Timebender Experience Livestream beschikbaar! Stuur een mail naar danielle@heartfire.nl om je tickets te kopen. Voor de eerste 25 free lucky birds.

Per 1 juni worden de maatregelen van de LockDown verlicht wat inhoudt dat we weer met 30 mensen op 1.5 m mogen samenkomen voor een concert. Dat gaan we vieren met een bijzondere HeartFire Livestream met Tijn en Binkie Touber!

Het is geen concert, het is geen theater voorstelling, het is de Timebender Experience gebaseerd op het boek Timebender dat Tijn Touber heeft geschreven.

Diepe ervaringen, opzienbarende onthullingen en verrijkende inzichten. Zo is de Time Bender Experience te omschrijven. Tijn en Binkie nemen je mee langs de verborgen geschiedenis van de mens, de ontwikkeling van de Aarde, de val uit het Paradijs en de uitdagingen van de huidige tijd. Ze geven die uitdagingen vorm door middel van meeslepende songs en sounds, geleide meditaties en praktische oefeningen om in tune te komen met de tijdgeest. Tijn’s nieuwe roman Time Bender is het uitgangspunt voor deze unieke live experience die je vult met nieuwe inspiratie en hoop op een stralende toekomst voor ons allemaal.

Je kunt er live bij zijn in het prachtige Stadsparadijs in Haarlem! Zo fijn om weer met elkaar samen te kunnen komen.

Er zal worden gefilmd voor de Livestream. Een bijzonder kijkje achter de HeartFire Livestream schermen! Tickets: 25 euro (slechts 30 tickets beschikbaar).

Stuur een mail naar danielle@hartskracht.nl als je erbij wilt zijn. We houden rekening met de 1.5m maatregel dus graag laten weten of je alleen of samen met een geliefde komt.

Over Timebender

Er was eens een man die zich alles herinnerde. Hij was er bij vanaf het begin, toen de Aarde haar eerste proefrondjes draaide. Hij was erbij toen onze voorvaderen haar de Levende Bibliotheek noemden, omdat vrijwel alle rassen, planten en diersoorten uit de Kosmos hier werden gezaaid. Hij was erbij toen de eerste prototypen van de mens werden ontwikkeld, de meest complete soort met DNA van zo ongeveer iedere sterrenfamilie.

Maar TimeBender was er ook bij toen de mens ontspoorde. Hij zag haar ondergang, de val uit het Paradijs, het zinken van Atlantis. Hij zag hoe de mens haar grootsheid vergat, omlaag tuimelde in bewustzijn en uiteindelijk helemaal opnieuw moest beginnen. Nu is Time Bender teruggekeerd om ons te herinneren aan wie we werkelijk zijn en om ons te helpen de oorspronkelijke codes te activeren zodat we ons volledige potentieel kunnen ‘aan’ zetten.

Over Tijn Touber

Tijn Touber is schrijver, muzikant, inspirator. Hij is oprichter van de succesvolle band Lois Lane. Tijn schreef onder meer de titelsong voor de film Amsterdamned. Na dit muzikale avontuur legt hij zich toe op bewustzijnsontwikkeling en geeft trainingen aan onder meer de Amsterdamse politie, delinquenten in de Bijlmerbajes, bezoekers van Lowlands, rechters, artsen en de Landmacht. Tijn schreef zeven boeken over zijn innerlijke avonturen. Zijn bekendste werken zijn Spoedcursus Verlichting en Time Bender. Hij is initiatiefnemer van meditatienetwerk Stadsverlichting met meer dan duizend huiskamers, Schoolverlichting, Bedrijfsverlichting en is medeoprichter van Light Tribe. Samen met zijn partner Binkie organiseert hij Time Bender events, Game of Life concerten, stilte retraites en The Art of Meditation cursussen. Onlangs kwam hun eerste cd The Game of Life uit.

Over Binkie Touber

Binkie Touber is muzikant en yoga leraar. Ze combineert live muziek met yoga en stilte in events en retraites. Haar muziek is geïnspireerd door het sjamanisme en sound healing. Samen met haar partner Tijn en hond Chico woont ze in Amsterdam.

Tijn Touber Timebender Experience HeartFire.nl 1 juni 2020 Stadsparadijs Haarlem