Events

13 februari 2015: Verstillend concert met Simone Ahwina

Tickets
  • Date: 13 februari 2015
  • Time: 20:00
  • Location: De Binnenwaai, Ed Pelsterpark 2, 1087 EJ Amsterdam IJburg
  • Venue: Verstillend concert met Simone Ahwina @De Binnenwaai

Verstillend concert met Simone Ahwina

Een brug naar innerlijke vrede. Een verstillend concert gevormd door mantra’s, gevoelige inspirerende songs, helende klanken en de stilte daartussen.

De tijd verstild, de prachtige klanken van Simone, de gevoelige noten van pianist Maarten Helsloot en het meezingen met de mantra’s nemen je mee naar de diepe rust in jou.

Simone Awhina’s stem ontroert, verstilt en raakt je. Iedere noot is doorleefd, gevoeld, gezongen vanuit de ziel, expressie gevend aan dat wat zij in essentie is. Puur, open en kwetsbaar neemt ze je mee naar de verstilling in jou.

Mantra’s zijn heilige teksten. Het zingen van mantra’s opent je hart, brengt je in een staat van meditatie, innerlijke rust en verbinding met het grote geheel. Dat is iets wat Simone in het afgelopen jaar zelf heeft ervaren. Het bracht haar naar zo’n subtiel, vervullend gevoel waarin tijd en ruimte niet meer bestaat. Dit gevoel wil zij graag delen met haar publiek. Samen zingen verbindt, samen mantra’s zingen brengt je naar een dieper zijn.

I am so impressed with her heart, voice and the love that shines through so clearly – Byron Katie

Happinez noemde haar stem een healingvoice en bezoekers zeggen dat haar stem door engelen gedragen is.

Praktische informatie

Datum: 13 februari 2015
Time: 20:00- 21:30 (deuren open 19:30)
Locatie: De Binnenwaai, Ed Pelsterpark 2, Amsterdam IJburg
Tickets: 15 euro

Koop je tickets voor het concert hier.

Simone Awhina

Al op jonge leeftijd speelt muziek een belangrijke rol in het leven van Simone maar pas na ingrijpende ervaringen in haar leven heeft zij het geschenk van haar stem ontdekt. Waar zij eerst via het zingen pijn en verdriet tot uiting bracht en applaus, erkenning en beroemdheid zocht, werd haar stem de laatste jaren een instrument om de weg naar binnen te maken. Het klinken brengt haar in contact met een diepe innerlijke rust, met de essentie van het leven.

De naam Simone betekent “de horende, de luisteraar”. In 1998, vlak na het overlijden van haar verloofde, hoorde Simone voor het eerst bijzondere klanken in haar hoofd. Pas jaren later durfde zij deze tot uiting te brengen en blijkt dat anderen diep geraakt worden door haar klanken. Het is alsof haar stem ook anderen in contact brengt met hun essentie.

Sinds haar debuut in 2001 heeft Simone wereldwijd concerten en workshops gegeven en 5 cd’s uitgebracht. Haar boek succesvolle boek Ik ga op reis en laat achter is een inspirerend verhaal over haar pelgrimstocht naar Santiago de Compostela. Samen met haar man Yme geeft zij klankconcerten, workshops stemexpressie en stilteretraites.

Meer informatie: www.simoneawhina.com