Events

Anna Fernhout in concert @Vrijburg Amsterdam 7 november 2020

Anna Fernhout HeartFire.nl
Covid19 cancelled
  • Date: 7 november 2020
  • Time: 20:00
  • Location: Vrijburg, Diepenbrockstraat 46, 1077 WE Amsterdam
  • Venue: Anna Fernhout in Concert @Vrijburg Amsterdam | Covid19 cancelled

Anna Fernhout in concert @Vrijburg Amsterdam 7 november 2020

Een intiem concert met Anna Fernhout begeleid door Terence Samson (percussie) & Isabel Watson (viool). Dit concert is een co-creatie tussen HeartFire en het Centrum voor Stembevrijding Nederland.

UPDATE 15 Oktober: In verband met de nieuwe Covid maatregelen hebben we moeten besluiten om het concert met Anna Fernhout uit te stellen naar een, nader bekend te maken, nieuwe datum. De nieuwe datum volgt zodra er meer duidelijkheid is over nieuwe covid-maatregelen. Ondertussen blijft je ticket geldig voor deze nieuwe datum, dus eraan vast. Alle mensen die een kaartje hebben gekocht via ons zijn geinformeerd op 15 oktober.

Met haar directe liedjes neemt liedjesschrijfster en stembevrijder Anna Fernhout je op een ontwapenende manier mee de diepte in. Haar muziek ademt de boodschap: alles in jou doet er toe.

Samen met Isabel Watson (viool) en Terence Samson (percussie) begeleidt ze een avond die je hart zal beroeren. Stembevrijding gaat over de beweging maken van binnen naar buiten. Het startpunt is steeds weer: wat leeft er nu in mij? Kan ik dat mee naar buiten nemen?Deze beweging naar buiten is in dit huidige corona-tijdperk wat aan banden gelegd.

Anna Fernhout HeartFire.nlVrijuit zingen in grote groepen is wat aan banden gelegd. En dat is enerzijds jammer, want dat is nu juist iets wat de concerten van Anna doorgaans kenmerkt. Maar het helpt anderzijds ook. Want waar we wat beperkt zijn in onze beweging naar buiten, daar zijn we volledig vrij in onze beweging naar binnen. En dat is misschien wel precies wat de wereld nu nodig heeft: mensen die de beweging maken naar binnen. Zodat we dieper contact kunnen ervaren met onszelf, het leven, de aarde en de mensen om ons heen.

Laat je op deze avond meenemen door een sfeer van verdieping, humor, directheid en lichtheid in een bedding van liedjes en muziek die je hart raken en je hoofd (hopelijk) doet verstillen. Het is geen standaard concert waarbij je gaat zitten en alleen maar luistert. Anna gebruikt haar muziek om een ruimte te creëren waarin we samen kunnen zijn, allemaal in onze eigenheid en in contact met onszelf en wat er in ons leeft.

Over Anna Fernhout

Anna Fernhout HeartFire.nlHaar muziek gaat over dat elke ervaring er toe doet in ons, van de prachtige tot aan de pijnlijke. De muziek zal zich afwisselen met stilte en met verhaaltjes van Anna over de betekenis van een bepaald lied. Anna zingt over thema’s als vallen en opstaan, donker en licht, vreugde en kracht en verdriet en angst. Kortom: over het contrast in de menselijke ervaringen. Juist met het idee: alles wat we kunnen omarmen in onszelf kunnen we verzachten, en waar we verzachten winnen we aan kracht.

Over Iris Muller (support opening)

Iris Muller HeartFire.nlIris Muller neemt de support opening voor haar rekening op deze prachtige avond. Iris is een unieke artiest die haar stem gebruikt als instrument om mensen te transformeren. Delicaat, maar krachtig, haar muziek verzacht het hart en bereikt de ziel. Haar kalmerende stem en bedachtzame teksten, gecombineerd met piano en strijkers, creëren een muzikale ervaring die voelt alsof je wegzinkt in diepe meditatie terwijl je tegelijkertijd je energie verhoogt. Samen met de geleide meditaties is soulmade een transformerende ervaring die door haar publiek wordt beschreven als ‘hartopenend’, ‘levensveranderend’ en ‘magisch’.

Praktische informatie

Anna Fernhout in Concert @Vrijburg Amsterdam
Support Opening door Iris Muller

Datum
7 november 2020

Locatie
Vrijburg, Diepenbrockstraat 46, 1077 WE Amsterdam

Time
20.00 – 21.30 (deuren open 19.30)

Tickets
Tickets zijn verkrijgbaar met ingang van 17 september 2020 via onze ticketing partner Eventbrite, hier of hieronder. We volgen de richtlijnen van het RIVM, hierdoor zijn er maximaal 70 tickets beschikbaar.

✧ COVID-19
Deelnemers zijn zelf verantwoordelijk om 1,5 meter afstand te houden. Iedereen heeft een vaste zitplaats. Vooraf reserveren is noodzakelijk, in de voorverkoop kan je een ticket kopen. Blijf thuis bij griepverschijnselen.

Bereikbaarheid
Vrijburg is goed te bereiken met het openbaar vervoer. Vanaf het Centraal Station met tram 5 of 24 (halte Stadionweg), vanaf station Zuid met tram 5, vanaf de NS-stations Amstel en Zuid met bus 65 (halte Stadionweg). Er zijn ook voldoende parkeermogelijkheden in de omgeving (gratis parkeren op zondag en na 21:00).

Facebook
Kijk voor meer informatie en updates in het event op Facebook, hier.

HeartFire Newsletter
Want to stay informed about our HeartFire events? Subscribe to our newsletter, like our HeartFire page on Facebook or on Instagram.

Anna Fernhout HeartFire.nl